Otázka

Rada by som sa opýtala na Váš názor a čo by ste mi poradili na moje problémy.

Dobry den pan doktor, Rada by som sa opytala na Vas nazor a co by ste mi poradil. V r. 2013 som mala velmi silne palenie zahy a nic nepomohlo. V r. 2014 som mala vysetrenie stolice a vysledok poz. helicobact. pylory. Brala som antibiot. Pol roka nato znovu tazkosti so zaludkom a znovu bol poz .HP ,Druhy krat dvojkomb.antib. Minuly rok tak isto problemy a bolesti , nevolnost , ale ziadne vysetrenia, len nieco na zmakcenie stolice a proti bolesti. Tento rok stale tazkosti pretrvavaju a vo februari krvne vysetrenia ukazali infekciu a zisteny zo stolice znovu HP , znovu antib. kura. Na 3 mesiace nato kontrolne lab. vysetrenie zo stolice , HP bol pozitivny , a odobrata vzorka zalud.sliznice ,ze ake antib .by to zahubilo (tak mi bolo povedane) no a este bol zisteny zapal zalud. dutiny. V juni znovu antib.kura dvojkomb. s pantoprazolom dobrane pred mesiacom. Problemy vsak stale pretrvavaju nevolnost, nechut do jedla a pred tyzdnom zvracanie a tocenie hlavy hned rano ako som otvorila oci , ani som nemohla vstat z postele, bolo to hrozne , popri tom zimomriavky bola mi strasna zima , horuca a cervana tvar ,busenie srdca ,zle dychanie a aj 3 krat som musela ist na velku, ( inak zapcha) potom poobede to zacalo prechadzat. Volala som lekarke na gastro. a povedala mi ze to trva dlhsi cas kym sa to da do poriadku a mam uzivat stale pantoprazol 2 krat 1 den, na ochranu zaludka. Preto by som sa vas rada opytala ,preco vlastne antibiotika nepomohli na zapal,? pretoze tie problemy ,a to ako sa citim, a cervene leskle oci tomu vsetkemu nasvedcuju. Osobne si nemyslim ze by to pantoprazol vyliecil ,a ako dlho to vlastne musim uzivat? Pytala som sa aj na vysetrenie criev , ale bolo mi povedane ze pokial nemam bolesti brucha a hnacky je to zbytocne . Co si o tom vsetkom myslite pan doktor? Poradte mi prosim vas. So srdecnym pozdravom Anna

Odpovede
Kategórie: Očista čriev

Odpoveď

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterológ
    12. júl 2016.

    Dobrý deň prajem

    Bolo by treba vyšetriť Hp nie zo stolice ale dychový test alebo
    hadičku a vyšetriť tak Hp.
    Nie som si istý, že Vaše problémy súvisia len so žalúdkom. Že nie sú
    aj z chrbtice.
    Pantoprazol Vám pomôže na žalúdok a môžete to dlhodobo užívať.

    S pozdravom
    Dr.Podlupszki

Otázka

Mám otázku ako kombinovať užívanie lieku WOBENZYM s produktmi na očistu čriev.

Dobrý deň, mám dotaz ako kombinovať užívanie lieku WOBENZYM s produktmi na očistu striev a detoxikačný program. Ďakujem za info.

Odpovede
Kategórie: Očista čriev

Odpoveď

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterológ
    4. január 2016.

    Dobrý deň prajem,

    Ak užívate lieky WOBENZYM, je potrebné dodržať približne dvojhodinový časový rozdiel medzi užitím produktov NaturalSwiss a užitím liekov.

    S pozdravom

    Dr.Podlupszki


Otázka

Môžu túto očistnú kúru užívať aj tehotné?

Môžu túto očistnú kúru užívať aj tahotné? Moja dcéra je tehotná a neustále chorá( bolesti hlavy, nádchy, angíny, unavená). Ďakujem za odpoveď.

Odpovede
Kategórie: Očista čriev

Odpoveď

  1. Dr. Rónay
    Dr. Barbora Ronajová Dietologička, alternatívna medicína
    3. január 2016.

    Dobrý deň prajem,

    Užívanie očistnej kúry sa neodporúča tehotným a dojčiacim matkám ako aj deťom mladším ako 18 rokov.

    S pozdravom
    Dr.Rónayová

Otázka

Môžem použiť program Clean Inside očista čriev, ak užívam už 5 rokov Warfarin?

pMam problemy s pocitom plneho zaludka po zjedeni maleho mnozstva potravy.Trapia ma bolesti nad ranom okolo 4.-5.hodiny pod pravym rebrovym oblukom.Bola som aj na gastroskopii,bolo to v poriadku.Mozem pouzit program clean inside ocista criev,ak uziva uz 5 rokov Warfarin. Dakujem Vierka

Odpovede
Kategórie: Očista čriev

Odpoveď

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterológ
    29. december 2015.

    Dobrý deň prajem,

    Aj vo Vašom prípade sa odporučuje Clean Inside program. Ak užívate lieky, je potrebné dodržať približne dvojhodinový časový rozdiel medzi užitím produktov NaturalSwiss a užitím lieku  Warfarin.

    S pozdravom
    Dr.Podlupszki

Otázka

Chcela by som sa spýtať na Váš názor.

Dobry den! Ocko bol na vysetreni u gastroenterologa,a záver vysetrenia: steatosis hepatis lipomatosis pankreatis meteorizmus v abdomene kinking ezofagu antrumgastritis erytematoza stolica na hp negativ Terapia:Ozzion40mg Na kontrolu ma ist o 6 mesiacov. Chcela by som sa spytat na Vas názor,ze ci je to v poriadku. Na steatoza pecene nic nedostal ziadny liek,má drzat dietu. Dakujem za odpoved! Pekny den prajem! :)

Odpovede
Kategórie: Očista čriev

Odpoveď

  1. Dr. Podlupszki
    Dr. Csaba Podlupszki Gastroenterológ
    28. december 2015.

    Dobrý deň prajem!

    Ocko dostal, čo mal dostať. Na steatózu pečene zatiaľ nie sú lieky, treba dodržiavať diétu a kontrolovať cholesterol a triglyceridy. Pri pretrvávaní vyšších hodnôt napriek diéte steatózu treba liečiť liekmi.

    S podzravom
    Dr.Podlupszki